86,35 €
Na dodanie do 5 dní Doručíme 26.9.

Popis produktu

Ako vernú reprodukciu originálnych poľnohospodárskych strojov, vozidiel a príslušenstva ROLLY TOYS odporúčame Rolly - Požiarna cisterna Vacumax s čerpadlom a hasiacim prístrojom.

Táto hračka je ideálna pre malého hasiča záchranára a je doplnkom špecializovaného hasičského auta Rolly Unimog a akéhokoľvek traktora Rolly Toys. Je to ideálna hračka pre deti od 3 do 10 rokov, ktoré snívajú o veľkých záchranárskych dobrodružstvách. Táto robustná cisterna bola špeciálne navrhnutá pre malých adeptov hasičstva a ponúka hodiny tvorivej zábavy. Vďaka svojej robustnej konštrukcii vrátane jednonápravového prívesu je "hasičská" cisterna pripravená prevážať vodu, ktorú malí hasiči potrebujú. To však nie je všetko - táto cisterna sa dodáva aj so senníkom s čerpadlom, takže deti sa môžu cítiť ako skutoční hasiči alebo záhradníci. Môžu čerpať vodu z 15-litrovej nádrže prívesu a striekať ručnou hadicou alebo vylievať vodu presne tam, kde je to potrebné. Pomocou striekačky môže malý záhradník alebo hasič polievať záhradu, polievať chodník hadicou atď. Ručné čerpadlo vytvára potrebný tlak!
Vďaka možnosti naplniť nádrž vodou je táto hračka mimoriadne interaktívna a vzdelávacia. Deti sa môžu dozvedieť o význame vody pri hasení požiarov a o tom, ako hasiči pracujú, a zároveň si hrou rozvíjať motoriku a predstavivosť.

VLASTNOSTI VÝROBKU:
- Príves - cisterna ako "hasičské auto"
- Vodná striekačka
- Striekačka s čerpadlom súčasťou balenia
- Použitá jedna náprava
- Tiché kolesá
- Ťažné zariadenie na pripevnenie prívesu
- Maximálny objem náplne 15 l
- Rozsah veku 3 - 10 rokov
- Spĺňa európske bezpečnostné normy

ROZMERY VÝROBKU: 75 x 45 x 43 cm
- Hmotnosť: 2,7 kg
ROZMERY BALENIA: 73 x 31 x 28 cm
- Hmotnosť s obalom: 3,5 kg

Kód56604
Značka
MILLY MALLY
Farba
Červená
Vhodné pre
Pre všetkých
Materiál
Plast/kov
Doporučený vek
od 3 rokov
Funkcie
Základná
Vodiaca tyč
Bez vodiacej tyče
Nosnosť
Do 30 kg
Typ kolies
Plastové kolesá